Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

Innhold:
Hvordan blir og sånn og hva da?
Gudinner og engler
Alvetårefolket
Malerier
TrollsmedGalleri smykker
 
 
 
 
 
LINKER

 

Kunstnerne tenker

Lise Nilsen

Aud Grete Mullaard

Prem Devi Grytten

 

LIKE:

TILBUDSBOKS

BUTIKKEN

stengt en ukes tid til

 

 

 

Surf Trollsmed på mobilen med QR-kode- klikk på koden for å lære

Sponsor:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lise Nilsen er en multikunstner og sølvsmed med reklamebakgrunn.

Hun har sølvsmedutdannelse, innenfor bunadsølv og filigran. Hun har over 20 år i reklamebransjen, er blomsterdekoratør og har et utall kurs og sommerskoler med akvarell og acryl. Hun har bl. annet vært og lrt hos Jeanne Dobie og paul riley, og Paul Millichip.

Lises uttrykk preges av farger, skaperglede og av og til humor. Porselenet som uttrykk fanget hun opp fordi hun hadde behov for farger i smykkene sine! Hun lar seg inspirere av det aller meste, bare det er fargerikt.

Fingerkløen stopper ikke ved perler eller sølv, eller maling. Hun elsker blomster, plukker bær for flere hus og har en god venninne i schnauzeren Tasha.

 

Lise presterte også å bli nr 19 i Skaperen med sine planer om å bygge et nasjonalt Trollsenterr på Vøringfossen. Dette har byråkratene effektivt trenert og forpurret. Hun har fremdeles et øsnke om å bygge en Trollsmed på familieeiendommen på stedet.

Hun har hatt et utall utstillinger med malerier og smykker de siste 20 årene.

Lises egen hjemmeside er http://www.justliss.com/

Hun blogger på VG`s blogg: http://www.vgb.no/21756

 

Hun er eier og drifter av trollsmed.com.

 

 

 

 

Butikklinker og blogg:

Bookmark and Share

_____________

_____________

_____________

Alvetårefolket finnes også i Trollsmedbutikken, _____________

Perlebutikk på Epla

_____________

Butikkfelleskapet Eplamarkedet med flere håndtverkere

 
 
 

 

 

   
   
     
   
     
     
 

 

 

KONTAKT: Lise Nilsen mail justliss@runbox.no

smykker, perlesmykker, perler, trollsmed, sølvsmykker, filigran, filigranarbeid, bunadsølv, sølvsmed, sølvarbeid, smykkekunst, smykkedesign, håndlagde perler, lampwork, glassperler, kunstperler, englesmykke, engler, englene, martaengler, sølvkjede, gudinnesmykke, gudinner, keramikkperler, perlesmykke, gølvsmykke, konfirmant, konfirmantgave, julegave, hjerter, hjerte, porselenshjerte, håndlaget hjerte, keramikkhjerte, glasshjerte, håndlaget hjerte, gull, sølv, bronsesmykker, sølv, 925, kobber, facebook , smykkedesign, stempel, tag, framsnakk tag, navnetag, hjertesmykke, kors, religion, new age smykke, solkors, solsmykke,