Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

 

Innhold:
Hvordan blir og sånn og hva da?
Gudinner og engler
Alvetårefolket
Malerier
TrollsmedGalleri smykker
 
 
 
 
 
LINKER

 

Kunstnerne tenker

Lise Nilsen

Aud Grete Mullaard

Prem Devi Grytten

 

LIKE:

TILBUDSBOKS

BUTIKKEN

stengt en ukes tid til

 

 

 

Surf Trollsmed på mobilen med QR-kode- klikk på koden for å lære

Sponsor:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

MALERI og KUNST

Ikke lett. jeg har på et vis en fobi mot å kalle meg kunstner, selv om jeg på et vis er det. Jeg har malt så mye bilder og innøvet så mye teknikk at jeg føler at jeg periodisk har stor kontroll på malermediene både som illustrasjon og som kunst på veggene. Men den store delen av det voksne livet mitt har jeg jobbet i reklame.

Jeg har deltatt på et tyve-tredvetalls utstillinger over hele vestlandet både med maleri og smykker, og har hatt en rekke spearatutstillinger.

Jeg har malt i 30 år. Minst. Antakelig begynte jeg for 50 år siden... Gjennom min livsreise har jeg alltid kalt malingen min for hobby og tviholdt på den tanken, men ofte går det litt over styr.

Når jeg maler meg opp og blir hekta på akvarell eller acryl, da er det GØY. Jeg bruker kun gode farger og syrefritt papir.

Jeg har deltatt på Vossaskulen for Biletkunst 4 ganger. Jeg har vært i USA, hos verdenskjente Jeanne Dobie, og jeg har vært i India med Paul Millichip.

Og ikke minst, jeg har vært på Coombe farm hos Paul Riley.

Jeg elsker hans utrolig lette akvareller og de flotte fargene. Ikke lett!!

Jeg har lagt inn noen få malerier i et galleri her... og de som er tilgjengelige for salg vil bli lagt ut i nettbutikkene her på Trollsmed, OG på Epla. Både Eplamarkedet og Lises egen Eplabutikk. (linker til høyre)

 

AKVARELLER

COLLAGE

ACRYLMALERI

 

 

Butikklinker og blogg:

Bookmark and Share

_____________

_____________

_____________

Alvetårefolket finnes også i Trollsmedbutikken, _____________

Perlebutikk på Epla

_____________

Butikkfelleskapet Eplamarkedet med flere håndtverkere

 
 
 

 

 

   
   
     
   
     
     
 

 

 

KONTAKT: Lise Nilsen mail justliss@runbox.no

smykker, perlesmykker, perler, trollsmed, sølvsmykker, filigran, filigranarbeid, bunadsølv, sølvsmed, sølvarbeid, smykkekunst, smykkedesign, håndlagde perler, lampwork, glassperler, kunstperler, englesmykke, engler, englene, martaengler, sølvkjede, gudinnesmykke, gudinner, keramikkperler, perlesmykke, gølvsmykke, konfirmant, konfirmantgave, julegave, hjerter, hjerte, porselenshjerte, håndlaget hjerte, keramikkhjerte, glasshjerte, håndlaget hjerte, gull, sølv, bronsesmykker, sølv, 925, kobber, facebook , smykkedesign, stempel, tag, framsnakk tag, navnetag, hjertesmykke, kors, religion, new age smykke, solkors, solsmykke,