Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

Innhold:
Hvordan blir og sånn og hva da?
Gudinner og engler
Alvetårefolket
Malerier
TrollsmedGalleri smykker
 
 
 
 
 
LINKER

 

Kunstnerne tenker

Lise Nilsen

Aud Grete Mullaard

Prem Devi Grytten

 

Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

 

LIKE:

TILBUDSBOKS

BUTIKKEN

stengt en ukes tid til

 

 

 

Surf Trollsmed på mobilen med QR-kode- klikk på koden for å lære

Sponsor:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

HVORDAN gjør hun det?

Perler og smykkedeler av Porselen,

- du finner egen side for

SØLV og GLASSperler (klikk)

Porselen er et fantastisk materiale!

Det er solid, det er godt å ta på og det er fornøyelig å jobbe med. Jeg bruker leire som brennes på 1260 grader og prosessen med å lage dem er alltid like spennende. Man begynner.. og så må det ventes, tørke, vente....

Dette bildet viser et stykke ute i prosessen, to tre dager...

Her har jeg formet hjerter og perler som har tørket. Så har jeg laget mønster utenpå dem med flytende porselen. Og så glaserer jeg dem. Det er praktisk å gjøre det på små grillpinner, for det er en grisete jobb. Så tørker de igjen et døgn før jeg får brent.

De aller fleste tingene formes for hånd ved hjelp av trepinner og verktøy de fleste kjenner fra keramikken på skolen. Porselensleira er mye sprøere å jobbe med enn vanlig leire, men den vil få en helt annen herlig KLANK når den er brent.

Jeg jobber også litt med vanlig leire, og noen grove sandete sorte og okerfargede leirer. Men jeg brenner alt som om det skal være til porselen, for jeg vil ha det hardt.

Inn i leira kan jeg presse ting og tang, og noen ting som f.eks løv presser ejg inn og lar brennes vekk på ca 900 grader.

Og VIPS har jeg perler i alle regnbuens farger... nesten.

 

Noen farger er nemlig mye vanskeligere enn andre, som f. eks rosa.

Ikke HELT vips kanskje.. for det tar ca en uke å få ferdig en porselensovn.

Jeg selger porselensperler både i ETSYbutikken min. .. jeg er med i det amerikanske laget Beads of Clay, jeg har noe i pakker på kreeativt snop,

.... OG i min egen nettbutikk fra alinken under...

 

 

 

 

 

 

 

 

Butikklinker og blogg:

Bookmark and Share

_____________

_____________

_____________

Alvetårefolket finnes også i Trollsmedbutikken, _____________

Perlebutikk på Epla

_____________

Butikkfelleskapet Eplamarkedet med flere håndtverkere

 
 
 

 

 

   
   
     
   
     
     
 

 

 

KONTAKT: Lise Nilsen mail justliss@runbox.no

smykker, perlesmykker, perler, trollsmed, sølvsmykker, filigran, filigranarbeid, bunadsølv, sølvsmed, sølvarbeid, smykkekunst, smykkedesign, håndlagde perler, lampwork, glassperler, kunstperler, englesmykke, engler, englene, martaengler, sølvkjede, gudinnesmykke, gudinner, keramikkperler, perlesmykke, gølvsmykke, konfirmant, konfirmantgave, julegave, hjerter, hjerte, porselenshjerte, håndlaget hjerte, keramikkhjerte, glasshjerte, håndlaget hjerte, gull, sølv, bronsesmykker, sølv, 925, kobber, facebook , smykkedesign, stempel, tag, framsnakk tag, navnetag, hjertesmykke, kors, religion, new age smykke, solkors, solsmykke,