Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

Innhold:
Hvordan blir og sånn og hva da?
Gudinner og engler
Alvetårefolket
Malerier
TrollsmedGalleri smykker
 
 
 
 
 
LINKER

 

Kunstnerne tenker

Lise Nilsen

Aud Grete Mullaard

Prem Devi Grytten

 

Trollsmeden er sølvsmed Lise Nilsen - kunstner og kreativ sjel. Her finner du nettbutikker og linker til blogger og Facebook og kan følge med på en del av Lises kreative prosesser og søke assistanse til grafiske og andre iollustrasjon eller visualiserte konsulenttjenester.

INNHOLD:

 

LIKE:

TILBUDSBOKS

BUTIKKEN

stengt en ukes tid til

 

 

 

Surf Trollsmed på mobilen med QR-kode- klikk på koden for å lære

Sponsor:

 
 
 
 
 
 
 
 

 

HVORDAN gjør hun det?

egen side for sølv...egen side for Porselen,

Her er litt om å grille glassperler...

Ja vi har lissom begynt å kalle det GRILLE.

Det man trenger er glasspinner. Staver heter det... og av dem lager man stringers, altså tynnere glasspinner. OG frit, som er finknust glass.

Man varmer glasset på en flamme av propan og oksygen til det blir seigt som sirup...

Dette er brenneren min, i tillegg har jeg en oksygenkonsentrator som skiller oksygen ut av lufta og er koblet til brenneren.

......og det er FRYKTELIG vanedannende. Man MÅ bare for det er så gøy!

Glassperlenee får man ikke se før dagen etter, man former mens det mens det er glødende rødt. Etter formingen må glasset avspennes, varmes opp og så kjøles saaakte ned for at det ikke skal sprekke.

Denne damen er i Tsjekkia, der jeg var på kurs for å lære det grunnleggende.

Håndlagde glassperler er en utrolig gammel sak. Menneskene formet dem i vikingtida og de ble brukt som både pynt og betalingsmidler.

Så setter man perlepinnene i vann så den leira man har på pinnene løser seg litt opp, og man må skrubbe perlene inni og vaske dem.

Det er masse å lære og notere seg underveis, for slett ikke alle glasstyper liker hverandre. Gjennom de siste par årene har man lært MYE av sine herlige tabber, og note to self....

 

Trollsmeden selger noen av perlene sine i sett eller store enkeltperler i nettbutikkene sine. Men det meste bruker hun selv i egne smykker.

DU finner dem i linkene til høyre.

Trollsmeden lager hele Alvetårefolket sitt med å forme dem på åpen flamme

 

Perlegalskap kalles det. man MÅ bare lage flere perler....

ELLER noe annet...

SÅ klan man lage smykker.....

OK; jeg er LITT hekta på å lage GUDINNER... de her...

(eller egen mappe i nettbutikken)

 

 

 

Butikklinker og blogg:

Bookmark and Share

_____________

_____________

_____________

Alvetårefolket finnes også i Trollsmedbutikken, _____________

Perlebutikk på Epla

_____________

Butikkfelleskapet Eplamarkedet med flere håndtverkere

 
 
 

 

 

   
   
     
   
     
     
 

 

 

KONTAKT: Lise Nilsen mail justliss@runbox.no

smykker, perlesmykker, perler, trollsmed, sølvsmykker, filigran, filigranarbeid, bunadsølv, sølvsmed, sølvarbeid, smykkekunst, smykkedesign, håndlagde perler, lampwork, glassperler, kunstperler, englesmykke, engler, englene, martaengler, sølvkjede, gudinnesmykke, gudinner, keramikkperler, perlesmykke, gølvsmykke, konfirmant, konfirmantgave, julegave, hjerter, hjerte, porselenshjerte, håndlaget hjerte, keramikkhjerte, glasshjerte, håndlaget hjerte, gull, sølv, bronsesmykker, sølv, 925, kobber, facebook , smykkedesign, stempel, tag, framsnakk tag, navnetag, hjertesmykke, kors, religion, new age smykke, solkors, solsmykke,